Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > De Kleine en Gezellige Camping

Kleine Camping in Brabant

Camping De Bocht is ontstaan in een boomgaard bij een klein café langs de doorgaande weg naar Boxtel. In de loop van de jaren is de boomgaard verloren gegaan en de camping gegroeid. Onze kleine camping is in deze periode ruim opgezet zodat ieder een eigen veldje heeft met een ruim uitzicht naar het middenterrein waar in de zomer enkele trekkerstentjes kunnen staan. Elke plaats op onze kleine camping is voorzien van 10 ampère stroom, TV aansluiting, een waterkraan met afvoer en er staan 2 masten om u te voorzien van draadloos internet. (wifi)

Kamperen op Camping De Bocht, toen

Camping de Bocht stamt al uit de jaren 50 en is hierdoor één van de oudste campings van Nederland.

Kamperen op Camping De Bocht, nu

Kindvriendelijke Camping Brabant

Onze kleine camping is kindvriendelijke aangelegd zodat de kleintjes veilig op de camping kunnen spelen. Alleen de ingang heeft een open verbinding naar de openbare weg. De speeltuin en het zwembad is voorzien van een omheining zodat de kinderen niet zomaar de weg op kunnen. Op het terrein zelf is een speeltoestel geplaatst voor de allerkleinste alsook een tafeltennistafel voor de liefhebbers. In de zomervakantie verzorgen we animatie voor kinderen tot 12 jaar. We gaan dan samen knutselen, skelteren en spelletjes doen. Pannen-koekenbakken is een vast ritueel waarbij iedereen van groot tot klein mee mag doen.

Kamperen op Camping De Bocht, nu

Gezellige Kleine Camping

Wie dus op zoek is naar een leuke kleine camping in Brabant,moet beslist eens aan komen. Dé ideale plek om heerlijk tot rust te komen en de boel lekker de boel te laten. Buiten de kindervakanties komen actieve gasten om te wandelen en te fietsen in deze mooie omgeving. Soms met familie of vrienden maar altijd voor de gemoedelijke sfeer die hier heerst. Komt u alleen en heeft u wat hulp nodig bij het neerzetten van uw caravan, dan helpen wij u natuurlijk graag een handje.

Er zijn tevens veel faciliteiten op de kleine camping aanwezig, deze zullen er zeker voor zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Zo heeft de camping een heerlijk zwembad, goed verzorgde douches en een leuke speeltuin. U kunt bij ons een mooie stacaravan huren of chalet huren. Dat in combinatie met onze medewerkers die altijd voor de volle 100% voor alle gasten klaarstaan, maakt het verblijf op onze camping in Brabant onvergetelijk!

Op deze website leest u meer over de mogelijkheden die Camping De Bocht te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld ook Tijdelijk huren van een woonruimte. Meer camping info over onze kleine camping in Brabant kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u zo spoedig helpen met uw vragen of opmerkingen.

Kindercamping

Gezin op de camping

Camping De Bocht is bij uitstek een ideale camping voor kinderen. U kunt samen met uw gezin genieten op onze kindvriendelijke camping.
Meer kindercamping »

Campings ACSI

Camping De Bocht is
een camping met ACSI status.

Camping Brabant

Camping De Bocht is een gemoedelijke kleine camping die zeer kindvriendelijk is, één van de leukste kleine campings in Brabant.

Kegelen op Camping

Bij onze camping ligt Kegelcentrum D'n Oirschotse Kegel. Hier kunt u gezellig een avondje kegelen en eten.
Meer informatie.

Ook voor Senioren

Senioren op de camping

Gezelligheid, mooie historische omgeving en bosrijke landerijen, dat vindt u op Camping De Bocht. Voor senioren is Camping De Bocht een geschikte camping.
Meer senioren camping »

Mol op de camping