Plattegrond

Bekijk de plattegrond van Camping de Bocht

Plattegrond Camping de Bocht

Algemene informatie

Neem kennis van onze regels en informatie zodat er geen misverstanden ontstaan. Kampeerders zijn ook verantwoordelijk voor haar gasten, deze dienen zich te melden alvorens het terrein te betreden. Als uw gasten overnachten dient dit vooraf gemeld te worden. De nachtrust op de camping gaat in om 23:00 uur en duurt tot 8:30 uur. De hefboom is vanaf 22:00 uur gesloten. Weer voorzichtig met de barbecue! Open vuur is niet toegestaan. Barbecueën is toegestaan op minimaal 40 cm van de grond mits u een goed blusmiddel binnen handbereik heeft. De directie is niet aansprakelijk voor ongevallen van u dan wel beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Op onze camping gelden de Nederlandse wetten. Bij overmatig alcohol gebruik en/of bezit van drugs wordt u verwijderd van het terrein zonder teruggaaf van campinggelden. Alle aanwezige personen op het terrein worden geacht op de hoogte te zijn van de geldende campingregels. Bij overtreding van de regels worden gepaste maatregelen getroffen.

De plaats

Plaats uw tent of caravan op de aangewezen plaats zodat ook de auto in het vak past. Het gebruik van plastic materialen/worteldoek onder de (voor)tent is niet toegestaan. Afvalwater van de caravan dient u via een slang af te voeren naar het afvoerpunt bij het putje achter op uw plaats of op te vangen en in het chemische toilet te legen. Op de aansluitpaal achter op de plaats kunt u drinkwater gebruiken, uw antenne en stroom aansluiten. Een wificode voor snel internet kunt u bij de receptie kopen. Uw plaats is gereserveerd op de aankomst dag vanaf 13:30 uur tot de vertrek dag 12:00 uur. Wanneer u lang wilt blijven dient u dat vooraf te overleggen bij de receptie.

Zwembad en speeltuin

Het gebruik van de speeltuin en het zwembad is op eigen risico, verlies uw kinderen daarom niet uit het oog. Ons zwembad is alleen geopend in juli en augustus. Het is verboden op de camping te voetballen; bezorg ook met andere activiteiten geen overlast. Wanneer er in het hoogseizoen activiteiten zijn kunt u de planning vinden in het toiletgebouw en bij de receptie.

Honden

Honden dienen zo aangelijnd te zijn dat ze niet buiten het vak kunnen komen. Ook moeten honden buiten het terrein uitgelaten worden. U dient hierbij de behoefte direct op te ruimen zodat anderen hiervan geen overlast hebben. Naast de weg aan de overzijde van de straat (Oude Grintweg) houden wij het gras kort om het opruimen voor u makkelijker te maken. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan.

Sanitair

Het toiletgebouw dient u schoon achter te laten. Indien het toiletpapier op is graag melden bij de receptie. Een douche werkt op een €0,50 muntje, de familiedouche op €1,- munt. Deze kunt u wisselen bij de receptie. Kinderen onder de 8 jaar mogen niet naar het toiletgebouw zonder begeleiding. De wasmachine werkt op was muntjes welke u bij de receptie kunt verkrijgen. De wasdroger werkt op een €2,- munt. De beschrijvingen hangen bij de machines.

Auto’s en verkeer

De maximale snelheid op het terrein is 5 km per uur. Auto’s op het middenterrein of op een lege plaats parkeren is niet toegestaan. U kunt uw auto ten alle tijden buiten het terrein op de parkeerplaats parkeren. In de periode van 1 oktober tot 1 april en met slecht weer zijn auto’s op het terrein niet toegestaan.

Afval

De papier-, glas- en restafvalcontainer vindt u bij de inrit van de camping. De andere containers achter het toiletgebouw. Afval dient zo veel mogelijk gescheiden te worden;
– Papier en karton (dozen platvouwen a.u.b.) in de papiercontainer (geen plastic op piepschuim)
– Glas in de glascontainer (geen aardewerk of aardewerk flessen)
– Metaal in de grijze container achter het toiletgebouw
– Klein chemisch afval kunt u inleveren bij de receptie
– Al het overige restafval in de restafvalcontainer
– Grof afval zoals tuinmeubelen, kussens en grondzeil graag overleggen bij de receptie

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Reserveer nu bij Camping De Bocht

Wilt u direct online boeken? Kampeerplaatsen, chalets, jaarplaatsen en stacaravans zijn gemakkelijk en snel online te boeken. Via het formulier kunt u simpel online reserveren bij Camping De Bocht. Lukt het niet of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op 0499 - 550 855.

{{persons.adults}}
{{persons.children}}
{{persons.smallChildren}}
{{persons.dog}}

{{accommodation.extraTents}}

{{accommodation.chaletPriceInfo}}

{{stayingPeriod.packageChoice}}


{{availablePackage.name}}{{availablePackage.startDate}}{{availablePackage.endDate}}

{{stayingPeriod.arrivalDate}}

{{stayingPeriod.departureDate}}


{{stayingPeriod.chaletInfo}}

{{stayingPeriod.overlappingPackagesHeader}}

 • {{package.name}}

{{stayingPeriod.overlappingPackagesDescription}}

{{stayingPeriod.connectingPackageFirst}} {{stayingPeriod.connectingPackage.name}} {{stayingPeriod.connectingPackageSecond}}

{{extras.priceTriggerHeading}}

{{extras.priceTriggerDescription}}

{{extras.acsiHeading}}

{{extras.extrasDescription}}

 • {{extras.extraHalfDay}}
 • 8A {{extras.powerUpgradeText}}
 • 10A {{extras.powerUpgradeText}}
 • 6A {{extras.powerUpgradeText}}
 • {{extras.comments}}
 • {{customerInfo.title}}
 • {{customerInfo.initials}}
 • {{customerInfo.additions}}
 • {{customerInfo.lastname}}
 • {{customerInfo.address}}
 • {{customerInfo.addressnr}}
 • {{customerInfo.zip}}
 • {{customerInfo.city}}
 • {{customerInfo.country}}
 • {{customerInfo.carplate}}
 • {{customerInfo.email}}
 • {{customerInfo.birthdate}} (dd-mm-yyyy)
 • {{customerInfo.phone}}

{{general.reservation}}


 • {{persons.amount}}x {{persons.name}}

{{subtotal.accommodation}}

{{subtotal.stayingPeriod}}


 • {{item.name}}
  ({{item.details}})

{{general.totalCosts}}: {{getSubtotal()}}

Zoover logo ACSI logo ANWB logo CampingCard logo ADAC logo