Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > Wintercamping

Wintercamping in Brabant

Bent u op zoek is naar een gezellige wintercamping in Nederland om te kamperen in de winter, dan moet u beslist eens naar Camping De Bocht komen in Brabant.

Dé ideale plek om heerlijk tot rust te komen en de boel lekker de boel te laten. Omdat het een kleine kindercamping is, zal de héle familie zich hier prima kunnen vermaken tijdens het kamperen in de winter.

Gezellig kamperen in de winter

Camping De Bocht is een gezellige kindvriendelijke wintercamping in één van de mooiste plaatsen van Brabant en zelfs van heel Nederland. Ook de vele faciliteiten die op deze wintercamping aanwezig zijn, zullen er zeker voor zorgen dat uw verblijf tijdens de winterdagen zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt, zoals bijvoorbeeld verwarmd sanitair.

U kunt bij ons een mooie stacaravan huren, jaarplaatsen nemen of een chalet huren. Dat in combinatie met onze medewerkers die altijd voor de volle 100% voor alle gasten klaarstaan, maakt het verblijf op onze wintercamping onvergetelijk!

Kamperen winter in Oirschot

In de winter kamperen op De Bocht

Op deze website leest u meer over de mogelijkheden die Camping De Bocht te bieden heeft in de winter. Voor meer informatie over onze wintercamping kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u zo spoedig helpen met uw vragen of opmerkingen.

Winterparadijs Oirschot

In de maand december wordt Oirschot omgetoverd tot een heus winterparadijs en kun je er schaatsen op de markt, ook zijn er activiteiten als ijshochey en curling. Ga naar de site van Winterparadijs Oirschot.

Voor Senioren

Senioren op de camping

Gezelligheid, mooie historische omgeving en bosrijke landerijen, dat vindt u op Camping De Bocht. Voor senioren is Camping De Bocht een geschikte camping.
Meer senioren camping »

Camping Brabant

Camping De Bocht is een gemoedelijke kleine camping die zeer kindvriendelijk is, één van de leukste kleine campings in Brabant.
Meer over de kleine camping »

Campings ACSI

Camping De Bocht is officieel
een ACSI camping in Brabant.

Plattegrond camping

Kleine camping

De camping faciliteiten, zoals het camping zwembad en speeltuin zijn te vinden op de plattegrond van onze camping.

Adresgegevens

Camping De Bocht
Oude Grintweg 69
5688 MB Oirschot

Tel.: 0499 - 550 855
Meer contactgegevens »

Kegelen op Camping

Bij onze camping ligt Kegelcentrum D'n Oirschotse Kegel. Hier kunt u gezellig een avondje kegelen en eten.
Meer informatie.

Mol op de camping