Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > Senioren Camping

Senioren Camping

Bent u op zoek naar een rustige kleine camping voor senioren in het hartje van Brabant? Camping De Bocht is een ideale plaats voor senioren om te genieten van het heerlijke campinggevoel. Mede doordat het een kleine camping is hoeft u niet ver te lopen naar de voorzieningen of ons restaurant. Uitermate geschikt voor senioren: Camping De Bocht.

Omgeving Senioren Camping

Camping De Bocht is een camping voor onder andere senioren gelegen in het historische dorp Oirschot, waar van alles te doen, zien en beleven is. Het dorp Oirschot ligt in het hartje van Brabant.

Camping De Bocht ligt in een prachtige bosrijke omgeving, waar de natuur nog echt natuurlijk is! Vanaf de senioren camping is het slechts een klein stukje fietsen of wandelen naar enkele vrij toegankelijke landgoederen, zoals de Campina heide, Landgoed Heerebeek, Landgoed 's-Heerenvijvers en De Baest.

Wandelen en fietsen vanaf de camping

In de omgeving van Camping De Bocht kunt u heerlijk fietsen van Eindhoven naar Tilburg, Lommel, Den Dungen en zo de rest van Noord Brabant. Naast het lekker fietsen in deze regio vindt u hier één van de mooiste wandelroutes van Nederland. Lekker bezig zijn met uw familie, kinderen en kleinkinderen in de omgeving Brabant.

Recreatie in Brabant wordt door veel senioren gezien als één van de mooiste regio's om recreatief bezig te zijn. Er zijn bijvoorbeeld verschillende wandelroutes: Wandelroute de Kempen, Wandelroute Kampina, Wandelroute Mortelen en Wandelen in Oirschot in het algemeen.

Camping Ouderen

Oudere op de camping

Gezelligheid, mooie historische omgeving en bosrijke landerijen, dat vindt u op Camping De Bocht. Voor senioren is Camping De Bocht een geschikte camping. Lees verder op onze website om meer te weten te komen over de senioren camping.

Adresgegevens

Camping De Bocht
Oude Grintweg 69
5688 MB Oirschot, Brabant

Telefoon: 0499 - 550 855

Stacaravan Huur

Camping Prijzen KamperenEen comfortabele stacaravan is te huur vanaf € 250,00 per week.
Meer Stacaravan Huren »

Chalet Huur

Camping Prijzen KamperenU kunt mooie luxe chalets huren vanaf € 250,00 per week.
Meer Chalet Huur Prijzen»

Mol op de camping