Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > Omgeving

Omgeving: Recreatie in Brabant

Wie op Camping De Bocht verblijft, zal zich zeker verheugen op de vele mogelijkheden in de omgeving met betrekking tot recreatie in Brabant. Naast de verschillende vrij toegankelijke landgoederen zijn er meerdere leuke attracties in de omgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van Safaripark De Beekse Bergen, dat slechts op fietsafstand van de camping gelegen is.

Recreatie bij Camping De Bocht

Maar in Brabant is de recreatie topper natuurlijk pretpark De Efteling in Kaatsheuvel, maar een klein stukje rijden van Oirschot. Dit pretpark is niet voor niets de bekendste van heel Nederland en een ware recreatie traktatie voor jong en oud!

Maar ook het E3-strand in Eersel en waterrecreatiepark Aqua-best bieden volop recreatie plezier voor de bezoekers van Camping De Bocht.

Brabant Recreatie

Wie van Brabantse recreatie houdt, zit dus beslist goed op Camping De Bocht. Camping De Bocht: voor al uw wensen op recreatie gebied, zowel op de camping als in de omgeving van Oirschot.

Fietsroutes in de buurt

In de omgeving van Camping De Bocht kunt u heerlijk fietsen naar steden als Eindhoven, Tilburg en s’Hertogenbosch. Maar zeker de moeite waard zijn rondtripjes door de dorpen als sint Oedenrode, Schijndel, Boxtel of De Beerzen, Diessen, Hilvarenbeek en zo de rest van Noord Brabant. We hebben zelf een paar leuke fietsroutes samengesteld:

Rondje Oirschot

Maar in overleg plannen we voor u een mooie tocht op maat!

Bekijk de pagina over fietsen in Oirschot met meer fietsroutes in Oirschot en omgeving

Wandelroutes bij Camping De Bocht

Naast het lekker fietsen in deze regio vindt u hier één van de mooiste wandelroutes van Nederland. Liefst meer dan 180 kilometer wandelpaden zijn er in Oirschot uitgezet. Wandelkaarten zijn bij de receptie verkrijgbaar. Lekker recreatief bezig zijn met uw familie, vrienden of kinderen in de omgeving Brabant.

Brabant wordt door vele gezien als één van de mooiste regio's om recreatief bezig te zijn door onder andere te wandelen en te fietsen.

Bekijk de pagina over wandelen in Oirschot

Wandelen in de Kempen

Wandelen in de Mortelen

Wandelen op de Kampina

Leuke recreatie bij Camping De Bocht maakt uw vakantie helemaal compleet.

Gezin met kinderen

Gezin met kinderen op de camping

Camping De Bocht is bij uitstek een ideale kindercamping. U kunt samen met uw kinderen genieten op onze kindvriendelijke camping.
Meer kindercamping »

Fietsen in Oirschot

Fietsen in oirschot

De liefhebbers van fietsen worden bij Camping de Bocht op hun wenken bediend.
Meer over fietsen »

Camping Brabant

Camping De Bocht is een gemoedelijke kleine camping die zeer kindvriendelijk is.
Meer Camping Brabant »

Ook voor Senioren

Senioren op de camping

Gezelligheid, mooie historische omgeving en bosrijke landerijen, dat vindt u op Camping De Bocht. Voor senioren is Camping De Bocht een geschikte camping.
Meer senioren camping »

Wandelen in Oirschot

Wandelen in oirschot

Er liggen een groot aantal wandelroutes rondom Oirschot, dus aan keuze geen gebrek!
Meer over wandelen »

Kegelen op Camping

Bij onze camping ligt Kegelcentrum D'n Oirschotse Kegel. Hier kunt u gezellig een avondje kegelen en eten.
Meer informatie.

Mol op de camping