Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > Kindercamping

Leuke Kindercamping

Kindercamping de Bocht is een kindvriendelijk camping in het zuiden van Nederland. De kleine camping is bij uitstek geschikt voor een vakantie voor gezinnen met kinderen.

De kindercamping is goed omheind en de kinderen hebben volop ruimte om te kunnen spelen. Op de camping staat een speeltuin waar de kleine gasten zich perfect kunnen vermaken, zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten.

Camping voor Kinderen

U en uw kinderen kunnen ook genieten van ons groot zwembad. Het zwembad is getest op veiligheid en beschikt over een spartelbadje voor de allerkleinsten.

Eén van de leukste kindercampings van Brabant

Buiten onze kindvriendelijke camping kunt u deelnemen aan leuke activiteiten, zoals het verkennen van het Brabantse landschap met een leuke fietstocht. In samenwerking met andere Vereniging Recreatie Oirschot de Beerzen heeft Kindercamping De Bocht ook enkele leuke arrangementen samengesteld.

Kindercamping de Bocht: een leuke camping voor kinderen en gezinnen!

Camping zwembad

Kindvriendelijke Camping met Zwembad

Onze camping beschikt over een groot zwembad waar uw kinderen van hartenlust in kunnen spelen.
Meer Camping Zwembad »

Regio Kindercamping

Kindercamping BrabantIn de nabije omgeving van Kindercamping De Bocht zijn verschillende attracties die uitermate geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Wat dacht u van Safaripark De Beekse Bergen, het E3-strand, of de Efteling.
Meer Brabant Recreatie »

Kindvriendelijke camping

Kleine Camping Kinderen

Camping De Bocht is gelegen in het mooi historische dorp Oirschot in Brabant. Het is gelegen tussen de steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.
Meer over Camping De Bocht

ACSI Campings

Camping De Bocht is officieel
een kleine ACSI camping.

Kegelen op Camping

Bij onze camping ligt Kegelcentrum D'n Oirschotse Kegel. Hier kunt u gezellig een avondje kegelen en eten.
Meer informatie.

Mol op de camping