Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > Fietsen

Fietsen in de omgeving van Oirschot

Fietsers welkom in Oirschot

De liefhebbers van fietsen worden bij Camping de Bocht op hun wenken bediend. Rondom Oirschot lopen namelijk tal van prachtige fietsroutes, waar het niet alleen heerlijk fietsen is, maar waar je onderweg ook kunt genieten van al het moois en lekkers dat deze op en top Bourgondische streek te bieden heeft.

Fietsroute door de Brabantse Kempen

Wat dacht je van een bijzondere fietsroute dwars door De Kempen? De Brabantse Kempen is rijk aan uitgestrekte bossen en heidevelden, ideaal voor heerlijke fietstochten over de uitstekende fietspaden, veelal aangegeven via het knooppuntennetwerk. Zo’n fietsroute voert je door een groot aantal authentieke kerkdorpen, die zo kenmerkend zijn voor De Kempen. Tijdens de fietsroute rust je lekker uit op één van de vele gezellige terrasjes en je laat je culinair verwennen bij één van de gezellige eetgelegenheden, waar je altijd op een warm welkom mag rekenen. Brabantse gastvrijheid noemen we dat. Mede hierdoor is De Kempen bijzonder populair bij de liefhebbers van fietsen.

Fietsroute door de natuur

Wat zo'n fietsroute door de Brabantse Kempen nu echt onvergetelijk maakt, is toch wel de prachtige natuur. Want in de omgeving van Oirschot liggen verschillende natuurgebieden en landgoederen, die stuk voor stuk een bezoekje meer dan waard zijn. Kies bijvoorbeeld voor een fietsroute dwars door de schitterende Cartierheide tussen Eersel en Postel (België), of een andere mooie fietsroute door de natuur. Er is keuze genoeg. Je kunt het beste genieten van de natuur bij één van de Natuurpoorten in de Brabantse Kempen. Een Natuurpoort is hét startpunt om de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn.

Fietsroute kiezen

Kortom, voor een vakantie vol fietsen en Brabantse gezelligheid ben je op Camping de Bocht in Oirschot aan het juiste adres. Bij de receptie kunnen ze je precies vertellen welke fietstocht door De Kempen of een ander deel van Brabant het beste bij jou past!

Fietsroute Rondje Oirschot

Fietsroute Oirschot Best Liempde

Fietsroute Oirschot Campina

LF-Fietsclub: Dommel Rondje (5) Het Groene Woud

Fietsen in oirschot

Chalets voor senioren

Oudere op de camping

Voor senioren is Camping De Bocht een geschikte camping met ruim opgezette chalets.
Meer senioren camping »

Chalet Huur Prijzen

Chalet huur
Op vakantie in Oirschot? Een comfortabele chalet is te huur vanaf € 250,00 per week.

Wandelen in Oirschot

Wandelen in oirschot

Er liggen een groot aantal wandelroutes rondom Oirschot, dus aan keuze geen gebrek!
Meer over wandelen »

Mol op de camping