Bel: 0499 - 550 855
Foto's Camping De Bocht

Home > Disclaimer

Camping de Bocht - Disclaimer

In de disclaimer wordt uitgelegd wat de rechten en plichten van de bezoeker van de website en de website-eigenaar zijn.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt op onze website.

Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar en website designer met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor getoonde content op aan de deze website gekoppelde bestanden. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht. Zonder deze schriftelijke toestemming kunt u geen content of delen van deze pagina gebruiken.

Heeft u vragen over de disclaimer?
Neem dan contact met ons op.

Gezinscamping

Gezin op de camping

Camping De Bocht is bij uitstek een ideale kindercamping. U kunt samen met uw kinderen genieten op onze kindvriendelijke camping.
Meer kindercamping »

Ook leuk voor senioren

Senioren op de camping

Gezelligheid, mooie historische omgeving en bosrijke landerijen, dat vindt u op Camping De Bocht. Voor senioren is Camping De Bocht een geschikte camping.
Meer senioren camping »

Mol op de camping